Talotekniikka Ykkönen Oy

SÄHKÖASENNUS

Koti » Palvelut » SÄHKÖASENNUS

Sähköurakointi Helsinki, pääkaupunkiseutu, Päijät-Häme ja Pirkanmaa. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin sähköurakat ammattitaidolla

Talotekniikka Ykkönen Oy tekee laadukasta sähköurakointia vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita Helsingissä, pääkaupunkiseudulla ja Tampereella Pirkanmaalla

Voit tilata kiinteähintaisia sähköurakoita mm. omakoti-, pari- ja rivitaloihin sekä liikerakennuksiin.

 1. Sähköurakointipalvelut
 2. Pientalojen sähköistys ja korjaustyöt
 3. Huoneistoremontit
 4. Siirtolapuutarhamökkien sähköistys
 5. Sähköiset lattialämmitys-, räystäs- sekä saattolämmitys asennukset
 6. Keittiö- ja kylpyhuoneremontit
 7. Toimisto- ja liikekiinteistöjen työt
 8. Porakaivon sähköistykset
 9. Ilmanvaihtokoneiden sähköistykset
 10. Taloyhtiöiden huolto- ja korjausasennukset
 11. Työmaasähköistys ja päivystyspalvelut
 12. Aliurakointityöt

Toimintamme

Yrityksemme toiminta on rakennettu niin, että hoidamme työurakan eri työvaiheet aina mittakäynnistä loppusiivoukseen asti.
Sähkötyöt tehdään turvallisesti ja taloudellisesti ammattilaisten osaajien toimesta. Koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme että voimme tulevaisuudessakin palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Yrityksellämme on luotettavat, laadukkaat sekä ennen kaikkea kotimaiset tavaratoimittajat.

Talotekniikka Ykkönen Oy:n työpäivien sisältö painottuu pienasennuksiin ja huoltotöihin, urakointipuolella omakotitalo- ja linjasaneerauksiin. Sähkötyöt hoidetaan kohteen suunnittelusta viimeistelyyn asti, ja yrityksessä vaalitaan laadukasta työnjälkeä. Sama pätee myös antenni- ja tietoverkkotöihin. Lisäksi joustavuus kuuluu meidän sanavarastoon, mikä käy ilmi erinomaisena asiakastyytyväisyytenä.